Nieuws van Venturelli

Hij is er, de Venturelli B-Active (Bosch middenmotor)

Hij is er, de Venturelli B-Active (Bosch middenmotor)

28 juni 2016

De Active Line met een powerpack van 400wh onderscheidt zich door een bijzonder harmonieus afgestemde en gedoseerde ondersteuning. In beide nieuwe productlijnen zorgt onder andere een geoptimaliseerd sensorconcept voor een trillingsvrije en stille aandrijving en een ideale afstemming van de componenten voor geoptimaliseerde actieradiussen.
Met de Intuvia-boordcomputer aangesloten op het stuur, kan de fietser kiezen uit vijf mogelijkheden: Eco, Tour, Sport, Turbo, Off. Er is eveneens een wandelhulpmodus beschikbaar.

Bosch is sinds 2010 actief in de markt voor e-bikes. Het eBike-systeem van Bosch bestaat uit de aandrijfeenheid met motor, regeleenheid en sensoren, de accu en een stuurdisplay, die de bediening op het stuur mogelijk maakt en tegelijk als fietscomputer fungeert.venturelli fietsen met Bosch-aandrijving zijn hoogtechnologische fietsen waarbij het trappen niet wordt overgenomen maar ondersteund. Enkel wanneer door de fietser fysieke inspanning wordt geleverd, zal de elektrische aandrijving extra motorkracht leveren. Hoe groot die extra kracht is, wordt op basis van de geleverde inspanningen van de fietser automatisch berekend.

Adviesprijs Venturelli B-active: 2399€ incl. btw

dames fiets: http://www.venturelli.be/nl/e-bikes/detail/b-active-bosch-active-line-altus-7sp-400wh-dame
heer fiets: http://www.venturelli.be/nl/e-bikes/detail/b-active-bosch-active-line-altus-7sp-400wh-heer

 

 

 

Zoek een Venturelli dealer dichtbij, in je buurt

voeg je postcode in en we vinden alle dealers in je buurt.

Download de Venturelli Catalogus

Download

Word ook Venturelli Dealer

Registreer